Medlemskap


Carthago Club of Finlands medlemskap består av likasinnad kvalitets medvetna karavan turism entusiaster som har valt Carthago husbil.

Klubbens medlemskap är en aktiv och entusiastisk grupp av karavan bilister som emellan resande med husbil vill njuta av de många andra aktiviteter, såsom spatsertur in naturen, cykling, fotografi, historia, kultur, och flera andra utvecklande och intressanta aktiviteter. Medlemmarnas erfarenhet gällande resande med husbil varierar från nybörjare till mera erfarna entusiaster som har redan tiotusentals kilometers bakom sig.

Verksamhetsidé

I januari 2006 etablerad Carthago Club of Finland (CCF) är en Carthago-husbil märke klubb och Carthago ägarnas förbindelselänk i Finland.

Klubbens målsättning är att förena Carthago-ägarna, och tillsammans med medlemmar främja husbil turism i allmänhet i Finland. För att uppnå denna målsättning klubben anordnar olika evenemang och möten i syfte att:

• dela erfarenhet och information i olika tekniska och underhåll frågor.

• dela medlemmarnas rutt- och campingerfarenhet samt planera gemensamma resor till hemland och främmande länder.

• genomföra företag- och mässabesök med avsikt att följa branschens utveckling.

• arrangera medlemmar möglighet för gemensamma fysiska aktiviteter och friluftsliv.

• njuta av en lycklig och glad Carthago-mentala fritid.


Som club medlem kan godkännas person, som är Carthago-husbil ägare eller innehavare och som vill handla i enlighet med föreningens målsättning.